Camping ANNAHOEVE
/

gewoon fijn kamperen in Zeeland, zonder  fratsen

 

Wandelen en fietsen

Wie lekker wil wandelen, zit op Noord-Beveland goed. Wandelen op Noord-Beveland geeft je het echte eilandgevoel. Vanaf de dijken heb je weids uitzicht over het Veerse Meer of de Oosterschelde, maar ook over het typische polderlandschap. Noord-Beveland heeft maar liefst 75 kilometer wandelnetwerk. In het wandelnetwerk zijn diverse routes met elkaar verbonden. Waar de paden elkaar kruisen staat een knooppuntnummer. Het maakt niet uit of je links- of rechtsom wandelt.

Noord-Beveland is een echt fietseiland. Ons eiland scoorde een tweede plaats als Fietsgemeente.
Al fietsend kun je de prachtige natuur van ons Eindeloos Eiland ontdekken. Geen fiets bij op vakantie? Garage Augustijn in de Hoofdstraat verhuurt gewone fietsen en e-bikes. Vanaf € 7,50 per dag heb je een fiets tot je beschikking.

Bij het VVV (online, of bij het VVV punt in Kamperland) kun je een fietskaart kopen voor € 5,-. Voor Noord-Beveland kun je het best kiezen voor de kaart “Zeeland Midden, Fietsen op Walcheren, De Bevelanden en Tholen. Fietsknooppunten systeem Zeeland.”  Op deze kaart staan alle fietsknooppunten op Noord-Beveland gemarkeerd, tips voor uitjes die langs de route liggen, handige adressen zoals fietsenwinkels, fietsverhuurbedrijven, fietscafé’s, en natuurlijk ook uitleg over hoe het fietsknooppuntensysteem precies werkt.

Geocachen

Geocaching is in opkomst. Maar wat is het eigenlijk? Je geeft met geocaching eigenlijk een extra uitdaging aan een wandeling of fietstocht, je gaat namelijk op zoek naar een “schat”!
Met een telefoon en de app van Geocaching zoek je naar een locatie. Overal, over de hele wereld zijn dit soort “schatten” te vinden. Ook op Noord-Beveland!
Als je de cache gevonden hebt schrijf je iets in het logboek, en ruil je iets of laat je iets achter in de cachebox. Je pakt alles weer goed in en verstopt hem weer, zodat het niet door een toevallige passant gevonden kan worden.
Meer weten over geocaching en waar dat precies kan op Noord-Beveland?   Vraag ernaar bij Barbera.

Mountainbikeroutes


Natuur Noord-Beveland


Veerse meer


 
E-mailen
Bellen
Instagram