Camping ANNAHOEVE
/

gewoon fijn kamperen in Zeeland, zonder  fratsen

 

ONTDEK NOORD-BEVELAND OP DE MOUNTAINBIKE

Noord-Beveland is een eindeloos eiland en bestaat uit 6 dorpen. Het eiland heeft ongeveer 50 kilometer kust. Daarbij heeft het eindeloze vergezichten over het landschap, maar ook over het     omliggende water. Let vooral op de prachtige luchten. Het Nationaal Park Oosterschelde (me de beroemde Oosterscheldekering en Zeelandbrug) en Noordzee en Veerse Meer zijn wateren van formaat. Op     de mountainbikeroutes ontdek je al dit moois van Noord-Beveland

MOUNTAINBIKE ROUTES NOORD-BEVELAND 

Het "Eindeloos Eiland" Mountainbikenetwerk Noord-Beveland brengt je over een groot deel van het eiland en voert je langs de drie wateren: de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse Meer. Noord-Beveland beschikt over 3 MTB-routes, variërend van 21 km tot 37 km. Een combinatie van deze 3 routes bedraagt ongeveer 75 km. Een overzicht van het complete Mountainbike routenetwerk Noord-Beveland vindt u op:

Op deze website kunt u de GPX-routes downloaden. 


De routes gaan door 7 bosjes, 2 inlagen, een pontje, singletracks, schelpenpaden, grindpaden, waterpartijen, dijken en kreken. De routes zijn onderling aan elkaar verbonden. Op de kaart zijn de verbindingen aangegeven, waardoor je gemakkelijk van de ene op de andere route kunt overstappen. Bij elk startpunt staat een informatieopaneel. De routes zelf zijn gemarkeerd met de bekende internationale symbolen. De punt van de pijl geeft de richting aan.

MTB Route Noord-Beveland West - 25 km

MTB Route Noord-Beveland Midden - 37 km

MTB Route Noord-Beveland Oost - 21 km

 
E-mailen
Bellen
Instagram