Camping ANNAHOEVE
/

gewoon fijn kamperen in Zeeland, zonder  fratsen

 

Veerse meer

Noord-Beveland is ingesloten door water, door de Noordzee, de Oosterschelde en door het Veerse Meer. Langs het Veerse meer vind je diverse natuurgebieden en ligweides. Je kan zwemmen in het Veerse Meer, maar ook varen op het meer.
Langs de hele zuidzijde van Noord-Beveland kun je naar het veerse meer. De plaatsen Kamperland en Kortgene liggen zelfs direct aan het meer.

Sporten op het Veerse Meer
Zeilen, surfen, waterskiën, suppen, waterfietsen, kajakken, er zijn heel wat watersporten die je prima kan beoefenen op het Veerse Meer. Met eigen materialen, of huur materialen bij de diverse aanbieders in Kamperland of Kortgene.

Zwemmen in het Veerse meer
Er zijn ook een aantal plekken waar het veilig is om te zwemmen. Via de website zwemwater.nl kun je actuele informatie zien over de veiligheid van die zwemplekken. Het is verstandig om die website wel even te raadplegen, soms zijn er dingen waar je goed op moet letten voor je het water in gaat. Zo kan de Japanse kruiskwal soms voor komen in het Veerse Meer, en de jeuk en huidirritaties die die kwal veroorzaakt zijn niet prettig.

Wandelen langs het Veerse Meer
In de natuurgebieden de Schotsman en de Goudplaat kun je heerlijk wandelen langs het Veerse Meer.Hier kunt u content plaatsen.

Fietsen langs het Veerse Meer
Op een aantal plekken langs het Veerse Meer kun je direct langs het water fietsen, voorlangs of bovenop de dijken. Meer informatie over routes op Noord-Beveland lees je op onze pagina over fietsen op Noord-Beveland.

Dagrecreatie langs het Veerse Meer
Langs het Veerse Meer zijn een aantal plekken die zich goed lenen voor dagrecreatie. Zo is er bij Geersdijk een fijn familiestrandje, en zijn er bij Kamperland diverse ligweides en plekken waar je een dagje met de camper kan staan.Deze tekst past u aan door erop te klikken.

Speciale website over het Veerse meer: klik hier! 
E-mailen
Bellen
Instagram