Camping ANNAHOEVE
/

gewoon fijn kamperen in Zeeland, zonder  fratsen

 

DE MEEST GESTELDE VRAGEN BEANTWOORDEN WIJ HIER VOOR U:

Welke apparaten kan ik gebruiken met 6 ampère stroom?

Met 6 ampère stroom heeft u 1380 watt. Er zijn waterkokers voor op de camping die 500 watt nodig hebben. Dan houdt u nog 880 watt over. 4 lampjes = 4x 40 watt, koelkastje = ongeveer 150 watt, laptop = ongeveer 65 watt, oplader telefoon = 5 watt. Een Senseo bijvoorbeeld vraagt bijvoorbeeld 1450 watt, dat zal dus problemen geven.

Hoe groot is een normale kampeerplek?

Ons terrein is 6.000 meter groot en we hebben 15 plaatsen. Er zijn geen omheiningen per kampeerplek dus u neemt de ruimte die u nodig heeft. Het aantal schaduwplekken is beperkt dus in de zomer, als het erg warm is, proberen we daar wel eerlijk mogelijk mee om te gaan. Probeer bij het opzetten van caravan/tent voldoende afstand te bewaren ten opzichte van uw buren. Ook zij komen voor de rust en de ruimte en ruimte is er genoeg. 

Hoe laat kan ik terecht op de dag van aankomst en hoe laat moet ik vertrokken zijn op de vertrekdag?

Op de datum van aankomst kunt u na 14.00 uur over de plaats beschikken. Op de datum van vertrek dient u de plaats voor 12.00 uur te verlaten. Buiten het hoogseizoen kunnen we hiervan, in overleg, afwijken. Als de kampeerplaats na uw vertrek niet is gereserveerd is het geen probleem als u na 12:00 uur vertrekt. Altijd even overleggen met Barbera.

Geeft u kortingen vanwege lidmaatschap ANWB, ACSI, SVR en dergelijke?

Wij zijn als camping aangesloten bij de VEKABO. De prijzen staan op de website. Leden van SVR, natuurkampeerterreinen, kleine groene campings, ACSI etc. kamperen ook bij ons en betalen dezelfde tarieven als alle andere gasten. 

Komt er een bakker op de camping?

Nee, maar de bakker en de slager en de supermarkt liggen op loopafstand van de camping.

Is er een wasmachine op de camping?

Jazeker, eerst even melden als u hem wilt gebruiken. De kosten zijn € 5,- per wasbeurt. Wasmiddel zit bij de prijs in. Afrekenen kan voor vertrek. 

Moet ik mijn vakantie reserveren?

Als u zeker wilt zijn van een (uitgezochte) standplaats raden wij u aan te reserveren. U mag uw voorkeursplaats aangeven. Dit geldt vooral voor de drukkere vakantietijd. Wij doen ons best om dit te realiseren, maar kunnen het niet altijd beloven. Als er ruimte is bij aankomst mag u, in overleg, zelf een plaats uitzoeken.  

Waarom moet ik bij reserveren vooraf betalen?

Als u zeker wilt zijn van een standplaats, dan raden wij u aan te reserveren. U krijgt dan van ons de zekerheid dat wij voor u een standplaats vrij houden. Wij willen daarvoor graag de zekerheid dat u komt in de vorm van het betalen van uw vakantie. Wij adviseren u gebruik te maken van een annuleringsverzekering. Deze kunt u bij uw verzekeringsagent afsluiten. Mocht u door omstandigheden niet kunnen komen, kunt u de gemaakte kosten bij deze verzekering declareren. Wilt u liever niet vooraf betalen? Dan kunt u enkele dagen voor uw geplande aankomst altijd bellen. Mocht er dan nog plaats vrij zijn, houden wij deze alsnog voor u vrij.  

Hoe kan ik mijn vakantie betalen?

Het bedrag voor uw vakantie kunt u overmaken op onze rekening. Bij het reserveren ontvangt u via de mail van ons een bevestiging inclusief de nota. Hierop staan ook onze bankgegevens en een linkje naar Mollie. Tenzij uw vakantie binnen 1 à 2 dagen start, dan kan het zijn dat wij een andere afspraak met u maken. Om uw reservering te bevestigen ontvangen wij graag 30% van het bedrag binnen 10 dagen na boeking. (Na betaling ontvangt u automatisch bericht van ons). Het resterende bedrag (70%) verwachten wij binnen 7 dagen voor aankomstdatum.
Eventuele extra kosten zoals logees, bezoek, verlenging e.d. kunt u bij vertrek afrekenen. 

Kan ik met de pin betalen?

Nee, wij hebben geen pin (De kosten zijn voor ons te hoog als kleine camping met 15 plaatsen).
Uit veiligheidsoverwegingen hebben wij dus de voorkeur voor de betalingen per bank. Heeft u niet gereserveerd en komt u kamperen bij ons, dan mag u uw vakantie ter plaatse via internetbankieren betalen. Ook contant betalen is mogelijk. Wij beschikken over gratis draadloos internet. Als u uw mobiele nummer geeft sturen wij u een Tikkie en kunt u op die manier betalen. 

Waarom moet ons bezoek zich melden?

De Annahoeve straalt graag een rustige camping uit en wij weten dat onze gasten dat weten te waarderen. Het melden van bezoek is van belang, wij weten graag wie er “thuis” is i.v.m. calamiteiten. Uw bezoek is ook te gast op de Annahoeve en maakt net als u gebruik van gastvrijheid en faciliteiten van de Annahoeve. 

Wat is bij jullie de prijs van een seizoensplaats?

Op de Annahoeve zijn géén jaarplaatsen. De reden hiervoor is dat de Annahoeve gaat voor toeristische plaatsen. Hierdoor is de sfeer gezellig en uniek, omdat er weinig afwezigheid is op de camping. In het voor- en naseizoen hebben wij wel de mogelijkheid van langkamperen.  

Mogen wij de post of de krant laten doorsturen naar De Annahoeve?

De Annahoeve is voor gasten helaas géén post- of bezorgadres. Online bestellingen en pakketjes gelieve elders laten bezorgen. Uiteraard zijn er altijd uitzonderingen, bijvoorbeeld een verjaardagskaart of een medicijnen-kaart, deze kunt u na overleg wel op de Annahoeve laten bezorgen.  

Mag de kapotte parasol, het tuinkussen of luchtbed in de afvalcontainer?

Het antwoord op deze vraag is Nee. Op De Annahoeve scheiden wij keurig alle afval maar grof vuil (kussens, luchtbedden ed) nemen wij niet in. Wij verzoeken u dit mee terug te nemen naar huis. Glas kan in de houten kisten naast de papiercontainer. We gaan ook graag van uit dat u al het huishoudelijk afval netjes met ons mee scheidt! I.v.m. luchtjes en vieze beestjes graag uw afvalzakje dichtknopen!

Wij willen graag op plaats …x.. staan, is dat mogelijk?

De Annahoeve houdt zoveel mogelijk rekening met uw voorkeurswensen. Op de kaart in het reserveringsprogramma zijn de plaatsen genummerd. Bij uw reservering kunt u de plaats van voorkeur kiezen zolang deze vrij is. Mocht u bij aankomst een andere plaats wensen dan kijken wat er beschikbaar is.

Stond uw vraag hier niet bij? U kunt altijd contact opnemen. Gebruik hiervoor het contactformulier en u krijgt zo snel mogelijk antwoord.


Kamperplaats Boeken
Tarieven 2022
Welkom
 
E-mailen
Bellen
Instagram