Camping ANNAHOEVE
/

gewoon fijn kamperen in Zeeland, zonder  fratsen

 

Van harte welkom op camping Annahoeve.

Wij vinden het fijn u als gast te mogen ontvangen. Om uw verblijf voor uzelf, andere kampeergasten en voor ons zo plezierig mogelijk te laten verlopen wordt u verzocht zich te houden aan onderstaande campingregels:

De toegang tot de camping is gelegen aan de Stadspolderlaan 29 te Kortgene. Na aankomst kunt u zich eerst melden, daarna pas het kampeerterrein oprijden (ivm behoud grasmat). Bij een gesloten receptie volgt u de aanwijzingen op die op het raam van de receptie te lezen zijn.

Minderjarigen zonder toezicht van een meerderjarige, ouder/voogd kunnen op de camping geen kampeerplaats boeken of als zelfstandige kampeerder verblijven.

Op de datum van aankomst kunt u na 14.00 uur over de plaats beschikken. Op de datum van vertrek dient u de plaats voor 12.00 uur te verlaten. Buiten het hoogseizoen kunnen we hiervan, in overleg, afwijken.

Bewaar voldoende afstand tussen u en uw buren. Dit in verband met de brandveiligheid en het vakantiegevoel van uw buren. Ook zij komen voor de rust en de ruimte.

Parkeren op het parkeerterrein. Bij aankomst en vertrek kan de auto het kampeerterrein op, verder niet: camping Annahoeve is zoveel mogelijk autovrij.

Honden aangelijnd houden en buiten kampeerterrein/erf uitlaten. In de directe omgeving staan palen met wegwerpzakjes voor de uitwerpselen en vuilnisbakken. Wees ook in de omgeving niemand tot last. ‘Ongelukjes’ op de camping ruimt u zo snel mogelijk op.

In verband met de gezondheid van onze dieren: niet voederen of storen (achterna lopen). De shetland-pony's zijn van de buurman. Ze mogen niet gevoerd worden en zijn niet gewend aan kinderen.

Barbecue is meestal toegestaan maar let hierbij op brand- en schroeigevaar, ook en vooral van de grasmat. Gebruik een stoeptegel om barbecue of hete pan op te zetten. Zeker bij langdurige droogte, eerst overleggen met de beheerder.

Gebruik ‘luchtdoorlatende’ tentmatten of kleden om de grasmat zoveel mogelijk te ontzien.

De nachtrust gaat in om 23.00 uur en duurt tot de volgende morgen 7.00 uur. Houdt rekening met elkaar!

De bedrijfsgebouwen naast de camping behoren niet tot het campingterrein en zijn daarom niet toegankelijk voor de gasten en bezoekers van de camping.

Verhuurder / campingbeheerder aanvaardt generlei aansprakelijkheid voor persoonlijk letsel en of schade aan de op zijn terrein aanwezige eigendommen van derden, opgelopen door welke oorzaak dan ook. Zorg ervoor dat u verzekerd bent tegen diefstel, stormschade, schade aan derden etcetera.

Kampeerder staat in en is verantwoordelijk voor de deugdelijkheid van de caravan/camper incl. gas, elektrische– en waterleiding.

Het legen van chemische toiletten kan absoluut NIET in de toiletten! Het afvalwater kunt u lozen in de speciale stortplaats voor chemische toiletten achter de toiletunit.

Vet, etensresten, natte doekjes, maandverband, e.d. horen niet in het toilet, dit verstoort de werking van de afvoer en pompen. Gebruik hiervoor een vuilnisbak. In iedere toilet hangt een afvalbakje en wegwerpzakjes.

Wees wijs met water en stroom: verspil het niet. Spelen met water doe je in de zee of in het Veerse meer!

Alle afval dient in dicht geknoopte plasticzakken in de afvalcontainer (achter de toiletunit) gedeponeerd te worden. Geen glas en papier in de rest-container maar in de daarvoor bestemde bakken achter de toiletunit.

Tot slot: laat de toiletten en douche schoon achter! Kleine kinderen onder begeleiding naar het toilet! De toiletunit is geen plek om te chillen, gebruik deze waarvoor ze bedoeld is. De toiletunit wordt dagelijks gepoetst en u kunt helpen om de sanitaire ruimte netjes achter te laten. 

Als iedereen zich aan deze regels wil houden is een prettig en aangenaam verblijf op camping Annahoeve een feit. 

Tenslotte, de leveringsvoorwaarden van de Vekabo zijn van toepassing.

Bedankt voor uw medewerking!

Barbera & Henk


Leveringsvoorwaarden VeKaBo
 
E-mailen
Bellen
Instagram