Camping ANNAHOEVE
/

gewoon fijn kamperen in Zeeland, zonder  fratsen

 

LANGKAMPEERDERS HEBBEN ALLE TIJD

 Langkamperen "Vroege Zomer" 2023

Genieten van het voorjaar, de natuur ontwaakt. Het is rustig in Zeeland. Verlaten duinen en stranden langs de Noordzeekust. De akkers liggen omgeploegd op het voorjaar te wachten. Zodra de voorjaarzon warmte geeft, gaat alles groeien. Pasen, Pinksteren, de drukte komt eraan. Nog even genieten van de rust.

Langkamperen "vroege zomer" is kamperen voor tenminste 1 maand tussen 1 maart en 24 juni.
U ontvangt een oplopende korting als u langer dan 1 maand wilt kamperen. Stuur ons een mail voor meer informatie.

Langkamperen "Late zomer" 2023

Het is nog volop zomer, warme lome dagen. De drukte loopt op z'n einde. Scholen gaan weer beginnen. Oogstmaand, de boeren zijn druk in de weer op de akkers. Appels worden geplukt. Zoveel te bekijken en te proeven. Genieten van de Indian summer, bladeren verkleuren en de herfst is niet te missen.

Langkamperen "late zomer"  is kamperen voor tenminste 1 maand tussen 1 september en 1 december. U ontvangt een oplopende korting als u langer dan 1 maand wilt kamperen. Stuur ons een mail voor meer informatie.

In het natte najaar, de winter en het natte voorjaar houden we het gras vrij van kampeermiddelen om schade aan het terrein te voorkomen. Op de verharde plaatsen heeft u geen last van vastlopende campers of caravans en modder bij de ingang. Bij temperaturen onder nul is het toiletgebouw niet bruikbaar.

Kampeerplaats boeken

 

 
E-mailen
Bellen
Instagram