Camping Annahoeve
/


gewoon fijn kamperen in Zeeland, zonder  fratsen

 

Langkampeerders hebben alle tijd

Op de Annahoeve zijn géén jaarplaatsen. De reden hiervoor is dat de Annahoeve gaat voor toeristische plaatsen. Hierdoor is de sfeer gezellig en uniek, omdat er weinig afwezigheid is op de camping. Om deze reden hanteren wij in het hoogseizoen uitsluitend de dagprijzen die op de site vermeld staan. 

Langkamperen "Vroege Zomer" 2020

Genieten van het voorjaar, de natuur ontwaakt. Het is rustig in Zeeland. Verlaten duinen en stranden langs de Noordzeekust. De akkers liggen omgeploegd op het voorjaar te wachten. Zodra de voorjaarzon warmte geeft, gaat alles groeien. Pasen, Pinksteren, de drukte komt eraan. Nog even genieten van de rust. 100 dagen kamperen voor één vaste prijs.

Langkamperen "vroege zomer  van 27 maart tot 3 juli  -  € 950,- inclusief toeristenbelasting, exclusief elektra 5 kwh per dag.

Langkamperen "Late zomer" 2020

Het is nog volop zomer, warme lome dagen. De drukte loopt op z'n einde. Scholen gaan weer beginnen. Oogstmaand, de boeren zijn druk in de weer op de akkers. Appels worden geplukt. Zoveel te bekijken en te proeven. Genieten van de Indian summer, bladeren verkleuren en de herfst is niet te missen. 70 dagen kamperen voor één vaste prijs.

Langkamperen "late zomer"  van 22 augustus tot 31 oktober  -  € 650,- inclusief toeristenbelasting, exclusief elektra 5 kwh per dag.

 

 
E-mailen
Bellen
Instagram